O nama

Maria, obrt za ostalo tiskanje

Specijalizirani tisak na jestive materijale

Svjesni smo da je u današnje vrijeme teško dobiti kvalitetu po povoljnijoj cijeni pa smo upravo zbog toga osnovali našu tvrtku “Maria”, obrt za ostalo tiskanje, koja Vaše želje i kvalitetu naših proizvoda stavlja na prvo mjesto.

Maria, obrt za ostalo tiskanje, usko je specijaliziran obrt za tisak na jestive materijale, kao i tisak na ostale materijale, uključujući izradu topera. Naše sjedište je u Novoj Mokošici, točnije u Dubrovniku, te djelujemo duž cijele Hrvatske, uz pomoć web shopa kao i ostalih internetskih oglašivača.

Poštujemo želje naših kupaca te činimo sve kako bismo naše poslovanje pretvorili na obostrano zadovoljstvo, te ćemo postepeno ostvarivati želje kupaca i po potrebi proširiti naš asortiman usluga.

Vaša fotografija na torti?

Kako je sve počelo

Iza ovog obrta je Marina Bautović, rođena 1988.godine. Nakon završene srednje Ekonomske škole, nastavlja studij na Sveučilištu u Zadru, Diplomski studij – smjer Management, te uz uložen trud i stečeno znanje, te redovno položene ispite, stječe zvanje Magiste ekonomije. Dodatno obrazovanje, uz studiranje, posvetila je tečaju engleskog jezika, kao i informatičkom tečaju gdje stječe zvanje specijaliste uredske primjene osobnih računala.

Uz studiranje, radila je na 4 sata u HUPT-u (Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara), gdje se uz obrazovanje posvetila i proučavala drugi dio života, koji okuse samo izabrani.

Nakon obrane diplomskog rada i završetka fakulteta, vraća se u svoj rodni kraj, gdje se zapošljava u Upravi društva Violeta d.o.o. Grude, kao asistentica brand managera za hladni program, te se posvećuje stjecanju iskustva, znanja i odgovornosti u velikoj poslovnoj organizaciji kroz 4 godine, koja ju je izgradila u poslovnu ženu, na svim ekonomskim segmentima kroz prodaju, organizaciju, nabavu, te ostale grane ekonomije. 

Osnivanjem životne zajednice u Dubrovniku, prestaje rad u Violeti te se zapošljava kao Voditelj Računovodstva u Osnovnoj školi u Mokošici. Nedugo zatim, nakon dobivanja prinove, višku slobodnog vremena, i načinu kontinuiranog rada i truda godinama, konačno se razvija ideja o pokretanju samostalnog poslovanja. Godine 2020.-te, konačno se ideja realizira, i priča “Maria” dobiva novi smisao, samostalni obrt Maria.

Priču nastavljamo svakodnevno graditi…

Izdvojeno iz asortimana

Dostava

Naše proizvode možete naručiti u cijeloj Hrvatskoj.

Vrhunska kvaliteta

Koristimo samo vrhunske materijale, kao i certificiran aparat za tiskanje jestivim originalnim bojama (Gluten free).

Najbolja ponuda

Naši proizvodi uz vrhunsku kvalitetu imaju i odličnu cijenu.

Jednostavna i sigurna kupnja

Naručiti proizvod je jednostavno u našem shopu. Kupnja je 100% sigurna.